Den 29 November 2014

 

Så kom vi til vores store julefrokost som bestod sild, fiskefilet, samt meget andet godt og der blev spist så medlemmerne var lige ved at revne, det var især det der var medlemmernes problem da de blev spurgt om det smagte dem. Så alt i alt må vi jo sige at maden var lidt ud over det sædvanlige af hvad vi normalt serverer.

Musikken blev jo leveret af Crossing´ Road fra Sjælland som jo gæstede os for 3 gang og det må siges at det ikke var sidste gang de kom i klubben. De gjorde det så godt at vi var nervøse for at der blev slidt hul i dansegulvet denne aften. Sidst de var i klubben blev de stillet en opgave som de skulle løse til denne gang og det var at spille Tenage Quin med Jonny Cash og hans datter og det lykkedes for dem stor ros for det.

Da der næsten var fuldt hus denne aften kan vi kun betragte det som en stor succes. Men der var jo nogen som havde betalt og som ikke kom på grund af sygdom og så lige dem som er langtidssyge må vi jo ønske dem en god bedring.

Så med denne aften i tankerne må vi sige at vi kan gå ud af 2014 og være godt tilfredse her i bestyrelsen.

Og så vil vi sige tak for jeres store opbakning i 2014 og håbe at vi alle ses igen i det nye år hvor vi igen har et stort program for os og forhåbentlig til stor glæde for alle medlemmerne nye som gamle.

Vi starter det nye år med vores Generalforsamling  den 31-01-2015. Musikken denne aften bliver leveret af Jody Lynn Mitchel fra Holland samt Cross Country fra Sjælland og det er igen noget rigti godt musik.

 

Hermed vil vi i bestyrelsen ønske jer alle en glædelig Jul samt et Godt Nytår.

 

Med venlig Hilsen

 

Formand

Kjeld

 

 

____________________________________________________________

Den 01-11-2014

 

Så fik vi overstået den sidste klub

 og det blev en rigtig god aften med det helt rigtige musik. Musikken blev jo som bekendt leveret af Laila Hansen fra Norge og ikke mindst Birger Steiwer her fra Danmark.

Det skal di have begge to de leverede lige den form for musik som vi gerne vil have. Selvom at det var første gang de var i klubben blev det en stor aften for dem begge. Det var også første gang at Laila Hansen optrådte i Danmark og det er med garanti heller ikke sidste gang at det sker.

Jeg håber og¨å at det var en rigtig god aften for vores medlemmer selvom at der ikke var for mange, der kom også lige lidt flere nye medlemmer som vi hermed vil byde velkommen og håbe de får nogle gode oplevelser sammen med alle os andre.

Laila og Birger har lovet at komme igen på et andet tidspunkt hvis i er intereseret som jeg ved at i er. I er jo altid klar til god countrymusik.

Som nævnt var det vores sidste klubaften i år, men vi har jo lige vores Julefrokost som skal overståes inden jul, og det er jo den 29-11-2014 kl. 18.00. Her vil musikken blive leveret af Crossin´ Roads fra Sjælland.

Menuen til vores julefrokost kan i se andetsteds her på siden. Der vil med garanti være nok til alle.

Så håber jeg at vi alle ses den 29-11-2014.

 

Med venlig Hilsen

 

Formand

Kjeld Hermansen

 

_______________________________________

aften for i år,

____________________________

Den 04-10-2014

 

Denne aften havde Countryvenner deres efterårsfest hvor der blev serveret gammeldags Oksesteg med tilbehør og musikken blev leveret af ingen ringere end Jambalaya Band her fra Danmark.

 

Det blev en helt forrygende aften med masser af god mad og ikke mindst masser af rigtig god musik. Det blev som håbet et stort fremmøde af vores medlemmer og med stor glæde der en mange som ikke var medlem, det bedste vor jo at alle havde en fremragende aften som ikke går i glemmebogen lige med det samme og samtidig skal vi jo ikke glemme at byde de nye medlemmer velkommen i klubben og håbe de får mange gode timer her. Mange roste vores mad denne aften og det kan vi kun takke vores madmor for, fordi vi laver ikke maden selv.

Så husk til de næste fester at det er hjemmelavet mad direkte fra forsamlingshusets køkken.

 

Og vi håber at med sådan en aften at i kommer tilbage til vores næste fester fo de bliver med garati lige så gode.

 

Jeg vil lige gøre opmærksom på at man her på hjemmesiden også kan finde billeder fra vores fester. Der er også en gæstebog man gerne må skrive sin mening i.

 

Til sidst vil vi gerne minde jer om vores næste fest som er en klubaften hvor vi får besøg af Laila Hansen fra Norge samt Birger Steiwer fra Danmark som vil levere musikken.

 

 

Med venlig Hilsen

 

Formand

Kjeld Hermansen

 

_________________________________________________________________

 

05-04-2014

 

Denne aften havde vi vores forårsfest. Der blev serveret sprængt svinekam med diverse grøntsager. Dette var jo lige noget alle kunne spise og det bedste var at der var rigeligt af de forskellige ting, så alle blev mætte denne aften.

Det var også en dejlig aften for bestyrelsen at se så mange af medlemmerne som havde fundet vej til Øster Lindet denne aften.

Så der var lige ca. en halv time til at slå mave i inden musikken begyndte og man skulle ud og motionere lidt inden der kunne spises mere senere på aftenen.

Musikken denne aften blev jo leveret af Midnight Cowboys fra Sjælland og det gjorde de rigtig godt for der kom mange roser til dem efter festen så de er med garanti at finde i Øster Lindet igen på et senere tidspunkt.

Der kom også nye medlemmer denne aften og de skal da også bydes velkommen og så håber vi at de vil få mange hyggelige timer sammen med alle andre i klubben.

Vores næste klubaften er den 03-05-2014 og her starter vi kl. 19.00 da vi får besøg af Audum Njerve og Thor Einar Ribe samt Torben “ Turbo” Kock Som vi har haft besøg af tidligere til stor glæde for alle. Derudover får vi også besøg af Kirsten Daugaard og Bengt Vagle som er i Danmark for første gang.

 

Med venlig Hilsen

 

Formand

Kjeld Hermansen

__________________________________________________________________________________

 

Lørdag den 08-03-2014

 

Så fik vi afviklet årets første klubaften i klubben. Og det må siges at det var en stor fornøjelse at se hvordan medlemmerne hyggede sig i selskab med hinanden.

Det blev jo ikke ringere, af at den musik vi havde valgt til denne aften, var noget folk kunne lide, nemlig Sheriffen & Debuty alias Alf Degnebolig og Ole Sørensen fra København og ikke mindst Katja Kaye fra Tyskland. Tilsammen gav de medlemmerne en rigtig forrygende aften. Men det er det samme problem næsten hver gang, og det er at vi har for mange stole i forsamlingshuset til mennesker der kommer.

Så derfor må vi se, om vi ikke kan få os koordineret så der møder flere medlemmer op til sådan en aften. Måske ikke for bestyrelsens skyld, men så for jeres egen og ikke mindst for klubben, da det er svært at blive ved med at lave sådan en aften.

Men ellers var det en rigtig vellykket aften med masser af god musik, og samtidig skal jeg hilser alle medlemmerne fra musikerne og sige, at vi ses igen.

Så må vi jo ikke glemme, at vi snart har vores forårsfest, hvor musikken bliver leveret af Midnight Cowboys. Det er musik vi alle kan lide, så køb billetter til denne aften.

 

Med venlig hilsen

 

Formand

Kjeld Hermansen

____________________________________________________________________________

Den 01-02-2014

 

Ja så fik vi overstået vores generalforsamling med valg af nogle nye medlemmer navne og andre oplysninger om personerne kan i se et andet sted her på siden. Ellers var det en meget forstående flok af medlemmer der var forsamlet. Bestyrelsen fik mange roser for deres arbejde med at gøre alle aftenerne til nogle gode fester med masser af god musik.

Denne aften havde vi besøg af Claudy Blue Sky fra Tyskland som leverede en fantastisk god aften med masser af klassisk country musik. Så der var gang i den hele aftenen hvor dansegulvet blev brugt rigtig flittigt. Og som afslutning på en festlig aften sluttede de af med at spille Sku gammelt venskab rent forgå, men det var på dansk de sang den. Det var rigtig godt klaret.

Vi har siden Nytår fået mange nye medlemmer og dem må vi jo ikke glemme at byde velkommen i klubben og håbe de får lige så mange hyggelige timer som vi i bestyrelsen.

Vi må jo heller ikke glemme at se fremad i klubben for allerede den 08-03-2014 har vi jo igen fest og denne gang er det med Katja Kaye fra Tyskland samt Sheriffen og Debuty ( Alf Degnebolig og Ole).

Nu håber vi jo bare at vi ses igen næste gang.

 

Med venlig Hilsen

 

Countryvenner

Kjeld Hermansen

 

 

Kim

Den 30-11-2013

 

Så fik Countryvenner deres første Julefrokost overstået.

Efter de meldinger der kom tilbage til os er det med garanti ikke den sidste julefrokost som der er blevet afholdt. Da der også var mange medlemmer der kom denne aften kan  vi i bestyrelsen kun være tilfredse selvom at vi havde en stor konkurrent i de mange andre julefrokoster der blev holdt rundt omkring.

Musikken denne aften blev jo leveret af The Ute Tour samt J.D.Harring og Miss Gitte og den form for musik som medlemmerne havde brug for sådan en aften. Musikkerne var helt oppe i det røde feldt til sidst og det resulterede i at de havde svært ved at få stoppet igen så det blev en rigtig lang aften, som selfølgelig vil blive gentaget en anden gang.

Samtidig vil vi takke alle medlemmerne for den store opbakning som i har givet klubben i løbet af året og det håber vi så at i også vil gøre i det nye år som starter den 1 februar 2014.

 

Vi vil også her ønske alle der ser dette en rigtig Glædelig Jul samt et Godt Nytår.

 

Med venlig hilsen

Countryvenner

 

Formand

Kjeld Hermansen

______________________________________________________________

 

02-11-2013

Hej alle countryvenner

Igen var det lykkedes jer at lave en countryfest ud over det sædvanlige med god hjælp fra en dejlig gruppe musikere. Det skal i have mange tak for.

Vi havde nemlig besøg af Carmen og Ben Steneker samt Dick Van Altena fra Holland samt Nille og Daddy fra Fyn. Og så kom der jo også lige en overraskelse i løbet af aftenen mens Dick Van Altena var godt igang fik han besøg af J.D.Haring fra Århus og så kom der rigtig gang i gitaren da de spillede sammen til stor fornøjelse for os alle og da Dick var færdig blev J.D.Haring på senen hvor han fik besøg af Miss Gitte  så fik vi ellers en ekstra gang god countrymusik.

Til slut på aftenen gik de alle på senen og gav nogle fællessange og jubelen ville næsten ingen ende tage så det blev lidt sent inden vi var færdige.

Vi vil også benytte lejligheden til at byde alle nye medlemmer velkommen i klubben og vi håber at de får mange gode oplevelser her i klubben.

Vi vil også lige benytte lejligheden til at minde jer om vores julefrokost den 30-11-2013 hvor vi får besøg af Bjarke og The Ute Tour samt J .D.Haring og Miss Gitte.

 

Med venlig hilsen

 

Formand

Kjeld Hermansen

 

Den 05-10-2013

 

Efter en god start på efteråret den 7 september fik vi afviklet vores store efterårsfest med musik fra USA og Danmark. Det var en rigtig god kombination for de gjorde det rigtig godt hver for sig. Og det ikke ringere af at de brugte den sidste del af aftenen til at optræde som en trio så med andre ord så er Dean Holmen, Mike Haddock og Chris Veber Østergård noget der kan køres langt efter. Man kan også roligt køre efter dem hver for sig for de leverede en virkelig god aften.

Og med det fremmøde vi havde med næsten udsolgt kan vi som bestyrelse kun være tilfredse og det er vi. Og med de tilkendegivelser vi har fået over maden som blev serveret denne aften så er det ikke sidste gang vi laver den form for spisning.

Vi i bestyrelsen siger mange tak for den store opbakning vi fik sådan en aften.

Men nu til noget helt andet og det er at vi som lovet holder Julefrokost den 30 November og inden dette sker har vi lige en klubaften den 2 November hvor vi får besøg af hollandske og danske musikere, men det kan i se mere om på de andre sider.

Men husk at den 2 November star vi kl. 19.00

 

Med venlig hilsen

Formand

Kjeld

_______________________________________________________________

Den 07-09-2013

 

Lørdag den 7-9-2013 havde vi vores første klubaften i efteråret.

Der var lagt op til en rigtig god fest med musik af Cross Country og Katja Kaye. Og det blev lige som vi havde forventet en rigtig god fest, det eneste der manglede var at der skulle komme lidt flere medlemmer, men der kan jo være mange grunde til at man ikke kommer.

Til dem som ikke kom denne aften må man bare sige at de gik glib af en rigtig god fest for musikken den var noget af det bedste vi har haft i klubben. Men så må man jo trøste dem med at der er mulihed for at de kommer igen.

Ellers gik det som vi havde planlagt bortset fra en ting og det var at købmandskurven gik derhen hvor den plejer næsten hvergang. Der er nogen som har meget held i den lodtrækning, man skulle tro han selv havde lavet trækningslisten, men det har han ikke.

Ellers var det en af de bedste aftener for klubben da den kunne bære sig selv. Så mange tak til alle der kom denne aften.

Men nu ser vi frem til vores efterårsfest hvor der serveres mad ( se menuen på en anden side ) og vi får besøg af Dean Holmen og Mike Haddock fra USA samt Chris Veber Østergård fra Lolland denne aften.

Så hermed håber jeg at alle kommer op af stolene denne aften.

 

Med Venlig Hilsen

Formand

Kjeld Hermansen

 

 

Den 04-05-2013

 

Så fik countryvenner overstået den sidste klubaften i foråret.

Og det blev en stor fornøjelse for alle dem som var kommet denne aften. Vi havde lagt musikken i hænderne på Tex Robinson and Friends fra Østrig og det var noget folk kunne lide for det var ikke til at få en afslutning på denne aften.

Så med disse ord kan vi konstatere at de som ikke kunne komme på grund af diverse ting gik glip af en stor aften. Men det har vi rådet bod på for de kommer igen på et senere tidspunkt.

Der kom også nye medlemmer denne aften og dem vil vi gerne byde velkommen i klubben og håbe at de får det lige så festligt som alle andre.

Ja så havde vi også et jubilæum denne aften for Tex Robinson optrådte for første gang for 35 år siden. Så det måtte jo også fejres.

Ellers var det en super aften med mange medlemmer som deltog i festen denne aften, men der er altid plads til flere og de skal nok komme.

Det er så nok om denne aften for vi skal jo se fremad til de næste store festivaler og andre ting som sker i countryverdenen her i sommer. Men her i klubben ses vi igen den 7-9-2013 der vil komme mere information om dette senere.

Husk nu at skrive jeres kommentarer  til festen i vores gæstebog.

Så hermed ønsker vi i bestyrelsen alle medlemmer samt alle andre som kan lide countrymusik en rigtig god sommerferie.

 

Med country hilsen

Bestyrelsen

 

Formand

Kjeld Hermansen

 

 

__________________________________________________________

 

Den 06-04-2013

 

Så fik countryvenner overstået deres forårsfest. Det var med nogen nervøsitet at vi skulle servere varm mad denne aften, det var mere om det kunne lykkes os at få det til glide så ingen kom til at føle sig snydt i den sidste ende, men da maden var serveret og fortæret var alle glade for den menu som vi havde valgt til denne aften.

Musik skulle der jo også til så der kunne danses for at få alle kalorierne væk igen. Musikken blev leveret af Audum Njerve og Thor Einar Ribe fra Norge samt Torben “Turbo” Koch fra Danmark og det var den helt rigtige sammensætning da der blev leveret musik der også kunne danses til.

Dansegulve var lige ved at blive for lille men så blev der bare rygget lidt tættere sammen så der var plads til alle.

Med næsten fuldt hus kan vi kun være tilfredse med vores musikvalg samt med den menu som vi havde valgt. Med disse ord vil vi også gerne takke alle medlemmer for deres stor fremmøde denne aften og deres interesse for klubben i det hele taget. Med den opbagtning som der har været kan det kun være sjovt at være bestyrelse og arrangere countryfester.

Der kom jo også nye medlemmer denne aften og dem vil vi byde velkommen og håbe at de vil føle sig hjemme i klubben.

Vi havde også besøg af en del nordmænd som var taget fra norge og til Øster Lindet kun for at deltage i vores fest og de skal have tak for deres strore interesse for klubben og for deres rosende ord for vores arbejde, og de lovede at det ikke var sidste gang at de ville komme forbi.

Klubbens næste arrangement er den 4-5-2013 kl. 20.00 hvor vi får besøg af Tex Robinson & Friends fra Østrig. Han er en af de mest populære navne lige for tiden i Europa.

Så kom til Øster Lindet og oplev dem live det er bedre end på en cd.

 

Med country Hilsen

 

Bestyrelsen

Formand

Kjeld Hermansen

__________________________________________________________

 

D 09-03-2014

 

Så var tiden kommet til at vi kunne holde vore anden klubaften.

Vi havde besøg af Crossin´ Road fra sjælland og de gjorde virkelig hvad der skulle til for at underholde alle der var kommet denne aften. De spillede lige den form for musik som vi gerne vil høre, så dem der ikke havde tid til at komme fik ikke denne oplevelse med, men det må vi jo prøve om vi ikke kan ændre.

Lone fra Crossin´ Road var jo i radioen både fredag og lørdag. Først i Radio Syddanmark fredag for derefter at tage til Radio Ådalen lørdageftermiddag så hun var lidt brugt lørdag aften, men alligevel fik hun folk op af stolene.

Der var kommet en del medlemmer som havde en rigtig hyggelig aften, men der var plads til flere så vi håber at der kommer flere i fremtiden.

Siden vores sidste klubaften den i februar har vi fået tilgang af en del nye medlemmer og hermed vil bestyrelsen gerne byde dem velkommen og håber at de får nogle hyggelige timer her i klubben.

Næste gang er vores forårsfest den 6-4-13 hvor der er spisning først og ca. kl. 20.00 spiller Audum Njerve, Thor Einar Ribe samt Torben “Turbo” indtil det slutter engang.

Husk at der er tilmelding til denne aften.

 

Med Countryhilsen

 

Formand

Kjeld Hermansen

 

__________________________________________________________

Den 02-02-2013

 

Så kom countryvenner over deres første klubaften i 2013. Og det blev som vi havde håbet en rigtig god aften med mange feststemte medlemmer samt musikere der lige hvilke knapper de skulle dreje på.

Somsagt så blev det en rigtig god aften da der var rigtig mange som havde fundet vejen til Øster Lindet denne aften. Der kom også flere nye medlemmer som fik en forrygende aften sammen med alle de andre som var kommet denne aften.

Musikken havde vi lagt i hænderne på Poppyfield fra Tyskland denne aften. Selom de kun var to så skulle man tro at der var et helt orkester sådan som de spillede, de tog virkelig medlemmerne med storm og gjorde sådan et indtryk på medlemmerne at det var svært at få stoppet da klokken blev mange men det lykkedes. Så med det minde er det nok ikke sidste gang at de kommer til Danmark, måske kun på ferie.

Bestyrelsen var meget tilfredse med det fremmøde som var denne aften og vi kunne ikke ønske os en bedre start på 2013.

Så vi vil sige tak til alle medlemmer for denne aften og en særlig tak alle de nye medlemmer som kom denne aften. For med den opbakning er det en ren fornøjelse at arrangere sådan nogle fester.

Vores næste arrangement er den 09-03-2013 hvor vi får besøg af Crossing Roads fra Sjælland, Nogle af jer kender dem godt fra sidst de var i klubben, men til alle dem som ikke har hørt dem før er det et af de bedste bands i Danmark.

Så vi ses igen den 09-03-2013 kl. 20.00.

 

Med Country Hilsen

 

Formand

Kjeld

 

01-12-2012

 

Så var tiden kommet til at countryvenner skulle afholde årets sidste klubaften.

Bestyrelsen var ret spændte på, hvordan det ville gå efter skuffelsen i november, men det gik over al forventning i betragtning af årstiden og den vejrmelding som var kommet om formiddagen. Vi var tilfredse med fremmødet denne dag, og især over at vi igen fik nye medlemmer i klubben, og dem vil vi gerne hilse velkommen, og håber at de kommer til at trives i klubben.

Vi havde også generalforsamling denne aften, hvor 2 bestyrelsesmedlemmer valgte at trække sig tilbage på grund af manglende tid. Der blev så valgt 2 nye, og det blev Lisa og John Clausen, som jeg er sikker på vil gøre en stor indsats for, at medlemmerne skal have en rigtig god aften.

Musikken blev leveret af Mark Merrit Band fra Tyskland, og de gjorde et fortrinligt stykke arbejde med at spille den musik, som vores medlemmer ville høre.

Det blev en forkortet aften, da snevejret tog til, besluttede folk at tage hjem ved midnat, og hele aftenen sluttede ca. kl. 00.15. Jeg har så hørt bagefter, at der var store problemer for folk med at komme hjem.

Men ellers var det en meget tilfreds bestyrelse, som kunne se tilbage på endnu et vellykket arrangement, men det har selvfølgelig ikke kunnet lade sig gøre, uden at alle medlemmerne bakker os op, og kommer igen næste gang. Det er altid tilfredsstillende at arrangere fester, når man har sådan en medlemsskare at lave det for, og vide at der er opbakning blandt jer medlemmer.

 

Men husk nu at vi ses igen den 02-02-2013, hvor vi får besøg af duoen Poppyfield fra Tyskland.

 

Hermed vil bestyrelsen ønske alle medlemmer og andre en rigtig Glædelig Jul samt et godt Nytår.

 

Med country hilsen

 

Formand

 

Kjeld Hermansen

____________________________________________________________________

 

Den 06-10-2012

 

Vi havde her vores anden klubaften i efteråret. Det var som altid en vellykket aften og med det musik vi havde valgt kunne det snart ikke blive bedre, Musikerne nemlig Leif Kerstein og Countrybandet var rigtig veloplagte til at gøre aftenen endnu bedre. Og det må siges at det lykkedes over al forventning for dem, men der var lige det med antallet af medlemmer som var kommet forbi denne aften. Det var ikke for mange men dem der kom fik musik for alle pengene. Noget må vi da gøre rigtig for der kommer nye medlemmer hver gang vi holder et arrangement så vi kan jo kun håbe på at de vil støtte op omkring vores arrangementer. Så vi håber at tilslutningen til vores arrangementer vil blive bare lidt bedre i fremtiden så er der jo også mulighed for flere kunstnere fra udlandet.

Det var jo også denne aften at vi kunne fejre at Leif Kerstein havde 50 års jubilæum som musiker. Leif har bedt os om at hilse alle medlemmerne for opmærksomheden ved hans jubilæum.

 

Vi fik også nye medlemmer denne aften og dem vil vi byde velkommen og håber at de får nogle hyggelige aftener i klubben fremover.

 

 

Med Country Hilsen

 

Bestyrelsen

 

______________________________________________________________________________

 

Den 01-09-2012

 

Den 1 september havde vi vores første klubaften her i efteråret. Denne aften havde vi lagt musikken i hænderne på Dick Van Altena fra Holland samt Bjarke fra Danmark. Dem der kender de to herrer ved jo hvad for en slags musik de leverer, det er noget enhver countrymusik elsker skal opleve for det er noget ud over det sædvanlige.

Derfor var der også med et stort antal medlemmer op denne aften hvor der også var plads til mange nye medlemmer, når det så er sagt har vi plads til endnu flere til vores fest aftener.

 

Men i betragtning af at vi ikke er så mange medlemmer i klubben endnu så var der et stort fremmøde denne aften og det skal i have tak for, for jo flere vi er jo bedre vil festen jo blive. Men nok om dette ellers var det en rigtig god aften med en stemning der var super. Jeg tror at musikerne var så glade for at være i klubben at de straks sagde ja til at komme igen en anden gang.

 

Vi i bestyrelsen håber at denne aften har jer så meget appetit på god countrymusik at i kommer igen den 06-10-2012 kl. 20.00 for da får vi besøg af Leif Kerstein og Countrybandet. Denne aften håber vi at der kommer endnu flere da Leif Kerstein har 50 års jubilæum det er jo noget der skal fejres på behørig vis, den bedste måde at gøre det på er ved at vi alle møder op denne aften.

 

Med Country Hilsen

 

Kjeld Hermansen

___________________________________________________________________________

02-06-2012

 

Denne aften havde vi besøg af Rosander Country Band fra Fyn som syntes de lige ville tage turen ned omkring Countryvennerne i Øster Lindet. Og det fik de gjort rigtig godt og dem som var mødt frem denne aften fik både musik af ældre dato samt også en del fra nyere tid.

Men alt taget i betragtning fik alle hvad de kom for at høre, Det var en rigtig dejlig aften og alle festede det bedste de havde lært, så dem som ikke mødte op denne aften må bare tænke på at det må vi altså også opleve næste gang.

Vi var lidt handicappet af at der er så mange byfester i området i denne tid. Så fremmødet var ikke helt som vi havde håbet på.

Men ellers er vi meget tilfreds med foråret som det er forløbet. Så vi ser frem til den 01-09-2012 hvor vores første fest i efteråret er planlagt og der håber vi så at der vil være fuld hus som kan gøre festen endnu bedre.

Men ellers er der jo nogle festivaler som skal overstås og hvis jeg nu husker rigtigt så ses vi på en af dem.

Vi er også at finde til torvedag i Jels den 30-06-2012 samt til sommerfest i Nustrup den 11-08-2012.

 

Kan i så have en rigtig god sommer og saml kræfter til at vi begynder igen den 01-09-2012.

 

God sommer

 

Med Country Hilsen

 

Formand

Kjeld Hermansen

 

 

___________________________________________________________________________

Den 12-05-2012

 

Denne aften havde Countryvenner sin første store festaften i år. Og det blev en forrygende god aften hvor alle hyggede sig med den gode musik som kom ud af højtalerne denne aften. Men det kan jo kun blive godt når man har sådan et publikum som det var tilfældet denne aften og ikke at forglemme musikerne som også hyggede sig. Jeg skal hilse og sige at det er sjældent at de spiller for sådan et publikum der er så glade for deres musik. Selv Carmen og Ben Steneker syntes at den velkomst de fik og alle de roser var mere end forventet.

Så de havde ingen problemer med at sige ja til at komme igen. Mr. Trinity havde også en rigtig god aften og kommer garanteret igen skal jeg hilse og sige.

Det var som sagt en forrygende god aften med næsten udsolgt, men alligevel er der altid plads til en til som kan lide den klassiske countrymusik som vi spiller i klubben. Og husk at alle medlemmer har lige stor indflydelse på musik valget.

Vi fik igen en del nye medlemmer denne aften og dem vil vi byde hjertelig velkommen i klubben.

Vi i bestyrelsen samt hjælpere havde en travl dag da vi skulle have alt gjort klar til kom. Det lykkedes os også denne aften, og det det var alt arbejdet værd da vi kunne se hvordan det hele kom til at hænge sammen. Sådan noget kan kun lykkes når man har sådan et veloplagt publikum som vi havde denne aften i klubben og vi kan ikke takke jer nok for aftenen blev så vellykket som den gjorde.

Så nu ser vi frem til at få besøg af Rosander Country Band den 02-06-2012 kl. 20.00 hvor vi så håber at i møder op alle sammen og så håber vi også på at der kommer mange nye ansigter som kan lide hvad vi laver.

Vi ses den 02-06-2012.

 

Med country Hilsen

Formand

Kjeld Hermansen

Den 29-04-2012

 

Husk at billetter til festen den 12-5 med Carmen og Ben Steneker samt Mr. Trinity skal være købt senest den 09-05. Dette kan gøres ved at sende en mail til countryvenner@gmail.com samt indbetale 125,00 kr. pr. billet på kono nr. 1551 10799945 og billetterne vil blive tilsendt eller ligge ved indgangen. Man kan også komme efter kl. 20.00 hvor man kommer ind til en reduceret pris.

 

Lørdag den 19-05 er vi at finde på sportspladsen i Øster Lindet til deres festuge fra kl. 8.30 til ca. kl. 13.00 hvor vi vil spille countrymusik. Der vil være gratis morgenkaffe fra kl. 8.30 i festteltet samt ca. kl. 11.30 kan man købe dagen ret i teltet. Dette kan man læse mere om på deres hjemmeside www.osterlindet-by.dk

 

Med country Hilsen

 

Bestyrelsen

 ________________________________________________

14 April 2012

Ja så lykkedes det igen for countryvenner at få afviklet en klubaften.

Det blev som sædvanlig en stor aften for alle der deltog i festen, for der var lagt op til en rigtig festlig aften med musik spillet af Crossin Roads og de gjorde det virkelig godt, så godt at det med garanti ikke er sidste gang de har spillet i klubben.

Ellers bød aftenen på masser af glade og feststemte mennesker og de nød hvert et minut de var der. Vi fik også besøg af nogle kommende covboys og covgirls det så ud til at også hyggede sig ligesom resten af deltagerne.

 

Men der er plads til endnu flere deltagere til vores fester. Men det skal nok komme på et tidspunkt hvor alle har hørt om hvor festligt det er at komme til Øster Lindet en lørdag aften, så er det ligemeget om man kommer fra syd, nord, øst eller vest der er plads til alle.

 

Der har lige været en artikkel om klubben i ugeavisen Midt/Syd, Det er ikke en betingelse at man er klædt på  med diverse udstyr som det fremgik af artiklen, Man kommer i det tøj man mener passer det er helt frit.

 

Så skal vi lige minde om at vi den 12-05-2012 igen holder fest, men denne gang er det med spisning og billetterne skal være købt senest den 09-05-2012. Billetprisen er 125,00 kr. pr. stk.

 

Det kan man gøre ved at betale via netbank på konto nr. 1551-10799945 og oplyse medlemsnummer. Vi får jo denne aften besøg af Carmen og Ben Steneker fra Holland samt Trinity fra Danmark.

 

Så vi i bestyrelsen håber at vi ses denne aften til endnu en god fest.

 

 

Med Countryhilsen

Formand

Kjeld Hermansen

 

 

______________________________________

 

Den 10-03-2012

 

Så fik vi afviklet klubbens første arrangement i 2012.

Det blev en rigtig god aften for dem som var mødt op denne aften

for det var jo alle tiders musik denne aften, det var jo også lagt i

hænderne på ingen ringere end Midnight Cowboys som bragte stemningen

helt op denne aften.

Men der lige det der med at komme frem af busken for

selvom man er medlem kan man ikke sidde hjemme i sofaen  og opleve

den stemning som der er til sådan en fest.

Men vi kan jo kun håbe at de vil komme til den næste fest.

Der kom jo også en hel del nye medlemmer denne aften og jeg vil benytte

denne lejlighed til at byde dem velkommen og at de vil få lige så mange gode

og hyggelige timer sammen med os alle.

 

Så skal vi lige minde jer om at Onsdag den 9-5-2012 er sidste dag

for bestilling og betaling af billetter til den 12-5-2012 hvor vi får besøg af

Carmen og Ben Steneker samt Trinity.

 

Næste gang er den 14-4-2012 hvor vi får besøg af  Crossing Roads som vi

hørte første gang på Festivalen i Kolding i 2011

 

Så her håber vi også på at alle medlemmer vil møde op denne dag, for jo flere vi

er jo bedre det vil det jo altid være.

 

Så mød op denne dag og få en festlig aften.

 

Med Countryhilsen

 

Formand

Kjeld Hermansen

 

 

3 December 2012

Ja så kom tiden, hvor klubben kunne holde sin første generalforsamling. Det var noget af en prøvelse for os i bestyrelsen, for vi havde jo aldrig prøvet dette før, men som det ser ud, så lykkedes det for os. Vi fik valgt et nyt bestyrelsesmedlem, nemlig ingen ringere end Kaj Antzcak, da Malene M.C.Jensen havde valgt at trække sig på grund af tidnød. Hvordan bestyrelsen er blevet sammensat, kan I se et andet sted på hjemmesiden.

Men nu til den anden del af aftenen hvor vi havde besøg af Alf Degnebolig, Ole fra København samt Black Coffee fra Vejen. Det må siges, at de gjorde det godt på hvert sit område af musikken. De medlemmer som var mødt op denne aften, fik stort set det som de var kommet for. Der kom igen nye medlemmer denne aften, og de gav udtryk for, at det ikke var sidste gang de kom.

Fra bestyrelsens side må vi betragte det som en vellykket aften igen, selvom der ikke var så mange som var mødt op denne aften, det kan der være mange grunde til, men der var kun tilfredse miner på, da aftenen sluttede.

Nu er tiden kommet, til at bestyrelsen holder en lille ferie, så den kan vende tilbage i det nye år med endnu mere i godteposen til jer. Vi starter igen den 10-03-2012 og der har vi hyret ingen ringere end Midnight Cowboys til at spille for jer.

 

Hermed vil vi ønske jer en GLÆDELIG JUL samt et GODT NYTÅR.

 

Med Country Hilsen

 

Kjeld

 

_________________________

Lørdag den 12-11-2011 holdt klubben sit første arrangement hvor der var spisning på programmet.

Det blev en vellykket start på aftenen vi fik mange gode tilkendegivelser tilbage, men vi havde lidt problemer med at maden var blevet lidt for kold så næste gang gør vi lidt mere ud af køling af maden.

Aftenen startede med at vi holdt en ekstraordinærgeneralforsamling for at ændre vores vedtægter så de passer bedre til nutidens krav fra det offentlige og de blev enstemmit vedtaget.

Vi havde besøg af Leif Kerstein og Chris Veber Østergård denne aften og det var lige noget som medlemmerne kunne lide for der var mange ude for at få lidt gang i de stive ben man får på denne årstid. Så det var dejligt at se at det arbejde som bestyrelsen har gjort for at gøre denne aften til en fest lykkedes til fulde. Så det og de mange positive henvendelser vi har fået denne aften og efterfølgende gør det lettere for os i bestyrelsen at fortsætte vores arbejde.

For der er mange fester på programmet endnu så vi håber bare at der er flere som vil melde sig ind i klubben så de sammen med dem som er medlem kan gøre klubben endnu bedre for der vil ikke blive lavet den samme fejl to gange for det er medlemmerne som bestemmer og kun medlemmer. Så bestyrelsen retter sig efter hvad medlemmer mener.

Så jeg håber at alle vil møde op den 3-12-2011 for det er årets sidste fest i klubben.

For i ved nok at jo flere vi er jo sjovere er det at feste SÅ TAG ALLE MED DENNE AFTEN:

 

Med country hilsen

 

Bestyrelsen

Kjeld Hermansen

__________________

 

Klubaften den 8-10-2011

 

Så har vi igen fået overstået en vellykket klubaften.

Der kom mange denne aften og det er en fornøjelse at være medlem af bestyrelsen når man ser at alle dem som var mødt frem hyggede sig i selskab med den meget gode musik som kom fra nogle veloplagte musikere.

Trinity lagde ud med at spille og som altid når de spiller tager det ikke lang tid før dansegulvet er fyldt. Derefter tog Steffen Jakobsen fra Norge over og gav os en prøve på hvad det er for countrymusik han står for, det spænder vidt hans musik.

Så jeg vil sige at dem som ikke mødte op denne aften gik glip af en stor country aften.

Derfor vil jeg håbe for alle dem som er medlemmer og alle dem som ønsker det komme til den næste fest i klubben som er med spisning, Sidste tilmeldning til denne aften er Onsdag den 9-11-2011 og prisen er 125,00 kr.

Men ellers kan man følge med her på hjemmesiden i hvad der sker i klubben eller andre steder i landet

 

Jeg håber at vi ses næste gang.

 

Med Countryhilsen

 

Kjeld Hermansen

 

_________________________________________________

Så kom den dag hvor vi fik afviklet vores første arrangement i klubben Countryvenner.

 

Vi havde fået besøg fra Tyskland nemlig Duo Diesel som altid gør et godt stykke arbejde med at få folk til at føle sig hjemme og være i den rigtige stemning så de rigtig kan have en festlig aften. Og det må siges at det lykkedes rigtig flot for Duo Diesel.

 

Der kom ikke så mange som vi i bestyrelsen havde håbet på, men der kom flere som aldrig havde været til denne  form  for countryfest før. Og hvis man forstår dem ret vil de komme igen næste gang.

 

Vi fik i bestyrelsen mange klap på skulderen for det arbejde vi havde lavet til denne aften.

 

Derfor vil vi gerne takke alle dem som var mødt op denne aften for at det blev til en ren fornøjelse for bestyrelsen at arrangere sådan en aften.

 

Så herfra skal der lyde mange Country hilsener fra bestyrelsen og håber i møder talstærkt op næste gang.

 

 

Med Country Hilsen

 

Kjeld Hermansen